Vinjete ostaju u Sloveniji do 2014.

Bez autora
May 05 2011

Društvo za autoceste Republike Slovenije (DARS) do kolovoza mora pripremiti investicijsku dokumentaciju za provođenje natječaja za izvođača elektronske naplate cestarina za teretna vozila u slobodnom prometnom toku i do kraja ove godine potpisati ugovor s odabranim ponuđačem. DARS-u to nalaže novi akcijski plan za uvođenje elektronske naplate cestarina koji je ministarstvo prometa jučer uputilo u vladinu proceduru. Isti nalaže da novi sustav za teretna vozila po načelu ’’korisnik plaća’’ mora zaživjeti najkasnije do listopada 2012. godine, a isti će oblik naplate za osobna vozila nastupiti 2014. Dotad će u uporabi ostati vinjete.

Vinjete ostaju u Sloveniji do 2014.Društvo za autoceste Republike Slovenije (DARS) do kolovoza mora pripremiti investicijsku dokumentaciju za provođenje natječaja za izvođača elektronske naplate cestarina za teretna vozila u slobodnom prometnom toku i do kraja ove godine potpisati ugovor s odabranim ponuđačem.

DARS-u to nalaže novi akcijski plan za uvođenje elektronske naplate cestarina koji je ministarstvo prometa jučer uputilo u vladinu proceduru.

Isti nalaže da novi sustav za teretna vozila po načelu ’’korisnik plaća’’ mora zaživjeti najkasnije do listopada 2012. godine, a isti će oblik naplate za osobna vozila nastupiti 2014. Dotad će u uporabi ostati vinjete.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik